Om inte SnuffeFonden funnits…

Thea 3
En djursjuksköterska, som vi blivit bekanta med, ringde här om morgonen och undrade om det gick att få hjälp via Örebro katthem att rädda en liten kattmamma som råkat ut för förlossningskomplikationer när hon födde ungar som var väldigt stora för hennes lilla kropp – kattmammans livmoder hade brustit! Och en förtvivlad matte insåg att hennes kassa skulle inte räcka till en nödvändig operation som kanske skulle dra iväg ända uppåt tiotusen kronor… Och då jamade jag till matte att detta var ett fall för SnuffeFonden!
Thea med 2 små
De underbara givande människorna kring SnuffeFonden tvekade inte en sekund ens – femton månader gamla Thea fick klartecken att bli en bidragsmottagare och hon opererades omedelbart. Till lättnad och likaså kostnadsminskning blev operationen inte så komplicerad som befarat, Theas livmoder togs bort och snart kunde hon vakna upp och fortsätta sina moderliga omsorger om sina två barn.

Så tack till djurskötaren Ulrika som hjälpte Theas matte att få kontakt med SnuffeFonden, och tack alla katthjälpare som såg till att Theas liv kunde räddas! <3 <3 <3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Om inte SnuffeFonden funnits…”

  1. Vilken underbart, jamargullig liten familj!! Å vilken tur att mamma katt fick HJÄLP:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *