Nu är bordet dukat…

Mjau, här har ni Örebro katthems bord inne på Conventum arena, redo för morgondagens besökare och kattentusiaster, laddat med spännande saker att ta med hem!!!
IMG_3768[1]
Som vanligt finns det lotterier med massor av läckra vinster, och så broschyrer och information… Tanken var lockande att ha med en katthemskatt också – men det får bli till en annan gång!
IMG_3769[1]
Och ”Adoptionscentret” är öppet – de här vackra katterna vill väldigt gärna bli adopterade!!!! De kan vara lite rivna och kantstötta, precis som verklighetens hittekatter, men det gör dem bara ännu mer värda att älska!
IMG_3770[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu är bordet dukat…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *