Teater: Katten i brunnen

”Stjärnorna var likadana som dem i kattens ögon…”
katt
Om man är Carl-Einar Häckner så kan katter tala… Lyssna på radioteater om hur man kan sitta i en brunn och filosofera över kärlek, relationer och vem man är. ”Stjärnorna var likadana som dem i kattens ögon…”
Du hittar hans sång och filosofiska betraktelse tillsammans med katten HÄR! Ungefär 19 minuter in i programmet pratar katten…

För Carl-Einar är katter kärlek:

Sen kanske jag kan säga att den största glädje i det lilla är när man har en katt i knät som spinner och vrider sig av välbehag. Då är det minsta det största. Då behövs ingenting annat. Då är det paus från livets stress. Katten gör som den vill. Kommer katten och lägger sig i knät på dig. Då är det på riktigt.

Så är det med kärleken. Så den ska man vara rädd om. Det har jag förstått av livet. Kärleken är som en katt. Den kommer och går efter ett eget universum. Sen får vi vara där och ta emot när vi får chansen.

Ta den.

Nu är sommaren här. Det är glädje.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Teater: Katten i brunnen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *