Så blev det…

IMG_3714[1]
Ibland är morgonkreativitet väldigt förvirrande… När får vi frukost???? Hallå jam???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Så blev det…”

  1. Matte tycker jamarmycket om den där katten med vingar… hon säger att det är precis så hon känner det!

    Kurr från Majsan, abbemissa.

  2. Sååå fina bilder å talande text!

    ps. Blir det någe Tasseri innan sommaren tro?
    Buff/Sven

    1. Mjau visst ja – jag har ju alldeles glömt Tasseriet!!!? Matte och Husse har så mycket annat fuffens för sig så jag tappar kontrollen! Tack för påminnelsen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *