Natthimmel

Det lyser en stjärna över vårt Landet. Svår att fotografera, blir mest en konstig prick. Ibland funderar jag om stjärnorna är SkaparKattens och änglarnas ögon som kisar lite på oss? Så där på avstånd som ett skimrande kattöga i natten kan göra…
image

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Natthimmel”

    1. Kurr! Visst är det! Jag tänker hur de kisar lite på oss så där så stjärnorna liksom blinkar…. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *