Man ska akta sig för elden

Valborg slutade sorgligt för många som bor i Ramshammar utanför Eskilstuna, inte långt från vårt Landet. ”En oklokt placerad Valborgseld som tänts trots den kraftiga blåsten – det kan inte  sluta bra!!!” tänkte Stora matte när hon såg en vit rök stiga upp ur en rejäl rishög i utkanten av den lilla byn Ramshammar, medan hon körde in mot stan för att lämna av loppissaker till våra vänner på Livbojen. När Stora husse åkte samma väg fast åt andra hållet på väg hem från jobbet tio minuter senare så var inte bara Valborgsbrasan i full fyr, det var också en sommarstuga och lite till…
Här är kusin Oscars foto:
firer
Stora husse stannade och assisterade brandmännen i flera timmar – det slutade med minst fem nedbrunna hus, skador på fler byggnader och även en bil och en husvagn brann upp. Men inga människor eller djur ska ha skadats. Lokal nyhetsTV från branden finns HÄR.

Vad mycket skönare vi hade det här hemma!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Man ska akta sig för elden”

    1. Inte tänker alls, tror jag. De kommer nog aldrig mer att tända sådana där eldar vid den sommarstugan… Tycker synd om alla de som drabbades. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *