Lååååååååååång fredag – jag pysslar!

fina ben
IMG_2181Jag har letat igenom mattes strumplåda efter några matchande sockor att göra sådana här fina katt-benvärmare av. (Du hittar sybeskrivning på dem HÄR!)

Tyvärr hade matte mest bara enfärgat svarta strumpor! Suck. Den här gången hade hon bara 32 udda strumpor också.

Med ganska enkelt fix blir en udda strumpa en bra leksak annars, – bara att stoppa i lite kattmynta i den, rulla ihop den, stoppa ned rullen i en annan strumpa och göra en knut på ytterstrumpan! Blir väldigt kul att busa runt ned och alldeles lagom att apportera!

Har du en riktigt händig matte eller husse, så kanske du ska sticka den här bilden under nosen på dem och be att få en stickad lekkamrat: vantkatt
Och mitt hemliga tips: Den går att tilverka av en gammal vante ifall det där med stickningen inte sammanfaller med din människas talanger! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *