I kväll ska jag hålla matte i tassen

Matte tog sin blåa bil idag och åkte iväg till Gammelmattes hus, där Stora matte och mattes morbröder höll på att packa ihop de saker som Gammelmatte inte längre behöver, nu när hon är hos SkaparKatten. Det kändes lite sorgligt men var samtidigt en fin stund för dem att samlas och minnas. Och så kom matte hem med lite sorgsen men ändå lycklig uppsyn, tänk att så mycket känslor kan blandas…
gos

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “I kväll ska jag hålla matte i tassen”

  1. Wikki, vilken underbar liten vän du är! Vi kissar har ju förmågan att uträtta små underverk
    och mirakler genom vårt spinnande!
    Tasskramar Smiley

  2. Det är jättebra att du håller mattes tass, hon behöver dig och Nova i denna svåra stund.
    Det ÄR svårt när nån man älskar inte finns mer… Även om man VET att de har det bra hos SkaparKatten.

    Kram å tröstebuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *