Vad sade du, matte?

image
Badkarskant eller badkarskatt??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vad sade du, matte?”

    1. Matte sätter på kranen så det rinner precis lagom med friskt gott gott gott vatten att lapa direkt ur strålen – å vad gott det är! Sedan är det ju inte farligt att bli lite blöt om tassarna! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *