Tack Oskar!

IMG_2953
Alldeles fantastiskt vackra katten Oskar har tillsammans med sin generösa matte och husse sett till att jag nu har en stor kattsamling på ungefär 140 prydnadskatter i alla möjliga storlekar (Från mindre än en stenkula till bamsig!) att förvalta till lämpliga katthjälpsprojekt! IMG_2988[1]IMG_3003[1]IMG_3004[1]
Oskar, jag och mina människor lovar på HedersTass att använda den här skatten väl! Allihop, utom magneten med den lilla kattdamen i rosa hatt (I mitten längst ned på bilden ovan) för den är specifikt given till Stora matte att ha på sitt kylskåp, ska bli resurser som kommer till nytta! *spinner*
IMG_3008[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tack Oskar!”

  1. Jamarns vilken samling! Den största vi sett. Oskar och hans människor har verkligen skänkt en fantastisk gåva. Vi vet att Nova och du kommer ta väldigt väl tass om den. <3

    1. Mjau, det kommer att bli jättespinnande att fundera ut hur vi bäst omsätter detta i katthjälp! Några förfrågningar om Tasseri har redan kommit… NosPuss Wikki

    1. Mjau, super verkligen. Och så var det ju fint att få träffa en så stilig misse som Oskar! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *