Vem har tappat bort dig, Vild-Hasse?

Med sönderrivet öra, massor av småsår överallt, oljefläckar på svansen, tovor i enorm mängd och odör av fertil hankatt som parfym på biffen – det är den ytliga bilden av Vild-Hasse:
IMG_2687
Visst ser han bastant ut – men det är mest bara yvig trasslig päls på en storvuxen kattkille:
IMG_2686
Men klädd i tovor gör ingen kisse lycklig – Vild-Hasse blir lite bister när man lyfter upp honom och försöker lirka bort en tova, så han ska snarast få en resa till veterinären, sövas och rakas…
IMG_2684IMG_2688Mjau, ett kattpussel! Det heter väl så för att man kan få sova mitt i, eller hur???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vem har tappat bort dig, Vild-Hasse?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *