Måste vara menad som tröst till vår Bm!!?

IMG_2732[1]
Bm det betyder Brittmari, som är en av katthemmets absolut underbara medhjälpare… Det speciella med Bm är att hur jobbigt något än är, som att skjutsa ett lass ylande kattungar till veterinären, sköta kattvaktande eller medicinering – ja hon är änfå alltid go-å-gla och har alltid ett varmt leende, fastän en värkande kropp tar emot ibland!

Och häromdagen, när hon var ute och uträttade lite ärenden, skulle Bm bara samtidigt ordna så att en leverans med efterlängtade hamburgare kom till några hungriga vänner. Men på motorvägen blev hennes bil påkörd bakifrån och hon hade rena änglavakten… Så lite mörbultad och ganska chockad men lyckligtvis i övrigt förhoppningsvis oskadad Bm kan behöva en liten tröstkatt tänkte jag, när jag fick se denna lysande limegröna kisse i Stora mattes väska – för vi vet att Bm är förtjust i allt som går i denna nyans! Titta, den gröna porslinskatten räcker ju faktiskt ut en liten tass till tröstklapp! Vill du att den kommer till dig, Bm??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Måste vara menad som tröst till vår Bm!!?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *