Nya grannar

IMG_2704[1]
Skatparet snett nedanför vår balkong håller på att fixa till ett bo. Rishögen i trädet bara växer och växer. Oj vilken oväsen de för när jag tassar ut och visar mig…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nya grannar”

  1. Mjau, du ser väl till att donera mjuk och mysig Wikki-päls åt herr och fru Skata att bädda med? Matte ser alltid till att våra (mest Pejsts, för han har så tjocka ”underkläder”) vårfällningstussar kommer fjäderkotletterna tillgodo på utsidan av rastgårdsnätet. Som tur är tycker en del av kotletterna att det inte är nog, utan ska lirka sig genom nätet för att hämta päls, gissa om vi har jamarskoj då!

    1. Å vilka bra idéer – nu ska jag gillra fäl… Lägga ut min fällda päls, menar jag, till fjäderfäna! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *