Fler fina vänner

Mjau, jag är kär!  Se vad fin han är, ”Bosse” Buzz Lightyear! Och se vad hans ögon skimrar…
IMG_2451IMG_2452
Och så har vi ju Susanne och hennes medarbetare som har beundrat min glada uppsyn a la FlatCat! Alltid lika kul att träffas! Ni vet väl vem Susanne är? Det är Sörens kompis!
IMG_2447
Sören är också här – i FlatCatmodell!! Kurr!IMG_2687[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fler fina vänner”

    1. Hej Per, önskar att jag hade fått det, men allt vi kunde skymta i utställningsburen det var en halv centimeter av en svantipp under skynkena! Alfons hade grävt ned sig! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *