Och en ny dag i Wikkis liv…

…blir precis som vanligt:
– Jama iväg matte till sitt jobb.
– Hålla Nova i tassen när hon är rädd för snöskrapan som krasar modd nere på gatan.
– Stoppa om husse när han kommer hem från nattjobbet för att dagsova.
– Fundera på något fiffigt till behövande katter?! Den lilla Wikkihjärnan går på högvarv!!!
IMG_0667[1]

Under tiden:
JAMARNS STORT TACK till alla er som deltagit i JanuariTasseriet T26!
Sammantassat så har 37 katter och medmänniskor budat för 1915 kronor!
Det bugar vi för!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Och en ny dag i Wikkis liv…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *