Nu ska vi strax kora en VINNARE i Tasseriet T26!!!!!

sångVem kan vara  den som gissat närmast???! Mycket spinnande – jag ska tassa fram lite resultat alldeles strax!!!

TasseriKattJuryns kontrollantkatter sammanträder nu och under tiden får ni lyssna på sångarkatten här till höger:

För jag måste plocka in svar från ett par verkligen ”i sista sekunden”-deltagare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *