En hälsning från Tass

150112 Nytt sovställe
…som hittar nya sköna sovställen hela tiden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En hälsning från Tass”

    1. Mjau på smmaren har vi en sval plats under bänken ute på balkongen – supermysigt…. *drömmer längtande* TassKram Wikki

    1. Tass är en fridfull lycklig katt nu – han har sköna människor omkring sig, och får mycket kärlek! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *