Överfallen av Hamstern

IMG_2536[1]
Det här är lilla Hamstern – hon gillar Stora matte… som klätterträd och leksak:
IMG_2558[1] IMG_2565[1]IMG_2570[1]  IMG_2573[1]  IMG_2580[1]IMG_2571[1]IMG_2576[1]
Lilla Hamstern är en liten kattflicka med Mycket Extra Speciella Behov.
Hon bor hos Livbojen. Hamstern älskar gos och bus…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Överfallen av Hamstern”

    1. Festligast var när Hamstern kröp in under Stora mattes hoodie, in bakpå ryggen och klättrade runt… Det killade! TassKram Wikki

    1. Någonting är på tok med Hamsterns svans… Den är bara 3/4dels lång och hon verkar inte ha känsel i den, den har konstiga knixar och bara hänger ned. Eventuellt ska den opereras bort. Ovanpå det så har hon eksem som tyder på foderallergi så just nu provas det foder som Hamstern ska tåla. Men oj vad kelig, busig och levnadsglad den lilla tjejen är! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *