Katterna söker värme

IMG_2526[1]
I blågryningens ljus avslöjar smutsiga tassavtryck var en misse sökt värme på motorhuven. Många gånger är det kanske bara den välfödda grannkatten som värmt tassarna – men om du misstänker att det är en hemlös katt som i skydd av natten kurar på din bil, så kommer här några goda råd:
– Lyft på huven och kika så att inte katten krupit upp i motorrummet, innan du startar din bil! Även om du bankar på huven för att skrämma bort en eventuell gäst därunder, så är det inte alls säkert att katten flyttar sig eller kommer fram!
– Titta även i hjulhusen uppepå däcken och under bilen.
– Ge katten alternativa ställen att värma sig på: Bädda en frigolitlåda och förse med skydd runtom. Det finns golvvärmare för hundkojor som kan användas som uppvärmning, se bara till att sköta de elektriska anslutningarna noga!

Här är ytterligare några goda VINTERRÅD FÖR KATTER! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *