Det här duger inte – jag måste klättra lite!!!

IMG_7088
December 2014-Januari 2015-statistik:
komma upp
Helt tydligt har min ”lättja” ifråga om att blogga under december tråkat ut mina läsare, alla utom de mest trogna… (Tur att ni finns!)

Så jag ska pigga upp er med en liten tävling:    (Utanför Tasseriet!)

Vem hittar på BÄSTA NAMNET på den här krabaten?

IMG_2518[2]
Lämna svar i kommentar – varje katt/person får lämna ett förslag var – och så blir det en omröstning om bästa namnförslaget när jag tycker att det kommit in tillräckligt många kul eller kluriga namn!

Mjau, vinsten???? – det är så klart den lilla porslinskatten som vinnaren vinner!
En liten missemjam med med guldtippar på öronen och svansen samt i övrigt specialdekor av Stora matte:
IMG_2522[1]IMG_2520[1] IMG_2519[1]
IMG_2516[1] Inkomna förslag:
– GRÖNGULDIS (Räkan)
– LILLA HJÄRTAT (Dui o Deco)
– BUFFAN (Klosterkattsmatte Carina)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Det här duger inte – jag måste klättra lite!!!”

  1. Jippie! Tävling! Tjoho! Jag tycker den ser ut att heta Grönguldis!
    Buff Räkan

    ps. Ofta när vi ska kolla vad du tassat ned så kommer vi inte in på din blogg, känns som att åtkomsten av den går i vågor.

  2. Inget namnförslag, men vi tror precis som Räkan att en förklaring kan var att det från tid till annan är svårt att komma in på bloggen (vilket är host-serverkattens sak att åtgärda). Har man problem under en tid plus att många tvåbeningar, som brukar behövas för att hjälpa till att kattentera, haft massor att göra för att få till den där ’julen’ alla jamar om. Då blir det litet segt och kanske kommer man litet ur vanan att gå in och läsa. Men det kommer ändra sig – det är vi säkra på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *