Här är hela JanuariTasseriet T26-paketet!

IMG_2403
I en blandning av ljuvligt vår-rosa och vintrigt ljusblått laddar jag detta charmiga Tasseri också med kärlek och lite överraskningar så klart!

För att tävla i JanuariTasseriet T26 gör du så här:
– Hitta på en valfri deltagarkod som ska börja med T26- (T ex T26-Falukorv, T26-kattnamnet eller T26-1717!)
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.
snuffe2
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr per person/katt i flocken som vill delta. Varje katt som löser tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. (Fast du behöver inte vara katt, bara tävlingssugen!)
– Lös tävlingsuppgiften nedan!
– Jama ditt svar på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com som vanligt! Ett svar för varje deltagande så klart…
– DIN LÖSNING på tävlingsuppgiften vill vi ha senast den 26/1  kl 20.00 och dagen efter kommer vinnaren att presenteras! Spinnande, eller hur!!!!

Och här är den, den viktiga TÄVLINGSUPPGIFTEN:
Vid det här laget har jag jamat ihop mer än 9000 blogginlägg. Men hur många fattas det, just den 26/1 kl 20.00, tror du, tills jag kommer upp i det 10 000:e?

Behållningen av detta Tasseri kommer att gå till SnuffeFonden, så att vi kan hjälpa bland annat katterna Mio och Hector med operationskostnader!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Här är hela JanuariTasseriet T26-paketet!”

  1. Weeeeee… å, så spinnande det här blir! Vi skall fundilera och tvinna våra morrhår, så att vi klurar ut det rätta svaret – tass på det! Och så snart matte får sin pension, skickar vi in vår slant.

    Nosbuffar från klosterkatterna genom Majsan, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *