Här kommer en glimt av JanuariTasseriet T26

Det var verkligen LÄÄÄÄÄÄÄÄNGE sedan jag hade ett Tasseri, eller hur? Det var så fullt upp med auktioner och insamlingar och pyssel förra året, så jag fick inte ett morrhår ledigt ens till att vifta ihop ett nytt och krytt Äkta Wikki Tasseri! Ärligt jamat så blev jag lite orolig att jag satte klorna i så mycket av andras sparslantar att det skulle bli kris i kattbanken! Men det kanske bara var onödig oro?

IMG_2399
En liten katt vaktar en rödspräcklig skokattong och i densamma gömmer sig ett helt Tasseri! Spinnande, eller hur? Mjau, så klart att den ljusblå katten ingår! Vad det finns mer i den röda kattongen får du veta i morgon!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Här kommer en glimt av JanuariTasseriet T26”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *