Ta hand om…

På mjukaste bädden, på bästa platsIMG_0894
Där vilar en stilig gammal katt
Tassarna smyger i drömmar-gräs
Och utanför blir natt till dag

En ömsint klapp på huvudet
Och ord så varsamt viskade
”Ta hand om dem jag lämnar här,
Det vet jag att du kan

Och glöm aldrig bort min kära vän
Att i minnet finns jag kvar
Så vila nu med svans på nos
Vi möts igen en dag…”

Men där bredvid finns ingen alls
Blott ekot av en röst
Och tryggt så sover vackra Tass
En evigt älskad svart-vit katt

♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ta hand om…”

  1. så vackert diktat 🙂 kunde ha diktats av min familjs katt hon var telepatisk och mycket inkännande innan hon dog 13 år gammal av en alvarlig sjukdom!(för två år sedan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *