Vad är lycka?

garn
Jo, en bekväm bädd!
kattong
Med katters mått är sovplatsen något av det viktigaste som finns, vare sig den är belägen mitt på mattes bröstkorg, i en något för trång kattong, eller annan lika härlig plats… Din favoritstol, kanske – före dig:
stol
Och du kommer väl ihåg den gyllene regeln:
”FÖR EN KATT ÄR ALLT BEKVÄMT
SÄRSKILT OM KATTEN SJÄLV FÅTT BÄDDA!”
…så försök inte rätta till och släta ut, räta upp eller ordna om…
vält bädd
Det ska vara så här!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vad är lycka?”

  1. Ja, jag minns hur Slampen tyckte att en blomkruka var en bra plats! Men man kan undra vad våra myndigheter tycker om liggplatserna både valet av dem samt måttet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *