Hon är försedd med kattradar???

Nu har Stora matte kopplat av med en liten stunds kattsök av den mer förnöjsamma sorten: Att hitta kattsaker till mina Tasserier, till katthemmets loppishylla och iblad t o m någon sak till sig själv… När hennes ”kattögon” börjar spana så räcker det att en svans skymtar!

En kattkudde med tyg designat av berömda kattkonstnärinnan Lesley Anne Ivory blev det först – på ena sidan vackra katten Agneatha:
IMG_2013
Och på den andra ”Puff and the Egyptian Eye”!
001
Lite ny stoppning skulle kudden må bra utav, den doftar lite…

Och en tegelsten har det också hamnat i fyndlådan:
IMG_2015
Tung som sjutton är den här massiva keramikkatten, gjord av Lars Bergsten, en keramiker som hade verkstad i Eskilstuna. Visst är den cool?!

Ett par kattransportburar och en skaplig kattoalettlåda med huv gick till våra vänner vid Livbojen, som förresten har ett loppisbord på Munktellarenan, Eskilstuna, i morgon söndag 26/10 också!!!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hon är försedd med kattradar???”

  1. Vilken fin kattavla! Har en sån i turkost! Om du nånsin tröttnar på den så låt mig veta – letar febrilt efter fler!
    Mvh Helena

    1. Mjau, den här får nog bo kvar hos Stora Matte känns det som, men vem vet, det kan ju dyka upp någon keramiktavla i framtiden, så notering i bevakningslistan är nu sparad! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *