Usch för skador, snuv och förkylningar!

IMG_1594[1]
– Matte har snörvlat en del de senaste dagarna, och varit gräsligt trött, och Stora matte har linkat omkring med hälsensinflammation… (Notera att jag SNORAR INTE på bilden, jag slickar i mig gott vatten ur badkarskranen!)
– Gammelkatten Tass har varit i batalj med grannkatten och fått sårinfektion vid nosen. Dumma bakterier!
colan1peppsan1hilli5maja-tova1
– Men besvärligast av allt är stackars alla mina kattkollegor på Örebro katthem som drabbats av kattsnuva! Bara för att inte sprida smittan i onödan så håller katthemmet stängt för besök, och missar som skulle till sina nya hem får vänta med flytt tills de blivit friska igen!

Ge gärna ett bidrag till Örebro Katthem till
vården av de sjuka katterna pg 288867-5 

1015 spam
– Och själv brottas jag med en massa dumma spam som trots installerade klösbrädor packat min blogg full med tusentals skräpkommentarer varje dag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Usch för skador, snuv och förkylningar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *