Hela dagen har gått åt till städning

214
Av över 4500 skräpkommentarer – tror ni jag är less???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hela dagen har gått åt till städning”

  1. Finns ett tilläggsprogram i WP som kan installeras. Tror den heter så här ”iQ Block Country”. Min ”hjälpdisk” fixade detta. Det ploppade upp väldigt mycket spam när jag hade många besök typ 1000/dag när jag skrev om Oves bortgång. Då kom de, spammarna, men nu är det inget.
    //Skatis

    1. Måste försöka få matte att ta tag i det – har fortfarande typ 100 spam eller mer på dagarna! Suck!!!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *