Hurra Flinga är hittad!!!

dansare
Kan man bli mer lättad än när man läser:
”Igår kväll 23.00 fann vi Flinga en observant granne o jag Flinga under en bil på Conventus gård. Nu kommer hon ev förses även med halsband den lilla rymlingen. Tack till er alla som engagerat er. FLINGA o Flingas matte”
*svansdans*!!!!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hurra Flinga är hittad!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *