Idag städar Franciskuslundens vänner…

IMG_0706
På djurkyrkogården är det ett strävsamt gäng som samlas en söndag varje månad – förutsatt att det är fint väder! – för att städa så mycket de hinner av området. Om du har lust att hjälpa till så är Vännerna tacksamma för varje handtag de kan få och i gengäld bjuds på fika och varm korv. Det är följande söndagar 2014: Idag 20/7 – och sedan 17/8 – 21/9 – 26/10 och arbetet startar kl. 12 med fika och avslutas med korv och närvarolotteri! Det brukar vara en härlig gemenskap och ordförande Gunilla Andersson välkomnar gärna nya medlemmar!

Den som vill stödja föreningen kan lämna bidrag till bg. 474-7655 och den som vill bli medlem kan kontakta: Gunilla Andersson tel. 019-33 12 68.

Örebro katthem har en fin gravplats här, och vi beundrar dessa trogna vårdare av Franciskuslunden, de sköter med kärlek ett paradis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *