Grattis Tanja 14 år!

IMG_0113
Vår bästa KlotBälta föddes idag för 14 år sedan! Vi ska fira det med:

Tanjas SommarTasseri T25

Kommer snart på denna blogg! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Grattis Tanja 14 år!”

 1. Å, käraste Tanja, vi sänder dig massor av kattulationer på din stora dag! Hoppas att du får en riktigt fin födelsedag med mycket gottigt att njuta av och gos i massor! Om du skulle få lust att hålla ett party, känner jag ett gäng klosterkatter som genast skulle putsa pälsarna och beställa kattikoptertransport hem till dig…

  Nospussar från sr. Carina och hela klostergänget.

  1. Mjau, det blir nog lite musjakt i åkerkanten och gräddskål på verandan plus lite andra godsaker – torkade vildsvinschips, älgfärs och färsk mynta helt enkelt – för den som vill komma på kalas! hälsar Tanja. Annars tänker hon medålderns rätt inte ha så exceptionell fest. NosPuss Wikki

 2. Grattis Tanja! Vi tycker att Stora Matte är elak som kallar en vackert formad dam för ’klotbälta’.

  Hurrjam för vackra Tanja!

 3. KlotBälta … hrmf… bara för att du är lite fluffig här och där.
  Puss på nosen och på födelsedagen!

  1. Puss puss puss! Tanja har party på poolkanten och serverar torkade vildsvinschips och råbiff på älg, samt färsk mynta till grädden! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *