Survivor myser…

20140717_SoC2
Med en skön beundrarinna (Hon tar varje chans att sova bredvid Survivor.) som sällskap ligger Survivor och myser – han har blivit riktigt guldglänsande nu!

”Så här mysigt har vi det. Han har lagt på sig en aning, trots att a/d inte är någon favorit. Vi blandar med godare sorter så han äter ordentligt. Torrfoder är ändå godast.” hälsar matte. Så snart kanske det är dags för tandvård?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Survivor myser…”

  1. Nu är nog Survivor riktigt lycklig! Unnar honom verkligen líte kärlek efter allt lidande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *