Jag lovade ju fler bilder…

IMG_1005
Livbojen har räddat ett gäng kattungar och deras kattmammor… Det är ett slit kan jag lova, att pyssla om en massa småmissar, men det görs med kärlek:
Vill du bli min?
IMG_1026
Fundersamma kattungeögon:
IMG_1034
Inne i en av bolådorna snuttas det för fullt hos en mammakatt, både av egna och lånade ungar – och småttingarna stökar runt så att filten bllir en enda kattsandig knöl. Precis som kattungar brukar, alltså! De håller nämligen just på att lära sig gå i toalådan…
IMG_1051
En av dem har legat i matskålen och ser ut därefter i pälsen:
IMG_1020
Den här lilla sötingen lägger dessutom alltid svansen i knorr på sidan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag lovade ju fler bilder…”

  1. Bäbisar är så söta. <3 Hoppas bara att alla som känner 'vill ha' kommer ihåg att det bara är några få veckor som vi är så där små, fast SÖTA/STILIGA/VACKRA är vi hela livet. På litet olika sätt.
    *nosgos*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *