Folksam har hittat någon med känsla

kattmänskan
I tidningar och på nätet hittar jag Folksams reklam för djurförsäkringar, och blir alldeles varm i hjärtat när jag läser texterna om kattmänniskan och hundmänniskan! De är skrivna med ett lyriskt språk som tilltalar mitt hjärta! Tack Folksam! Sådana här stunder får mig att tro att en katt skrivit alltsammans! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Folksam har hittat någon med känsla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *