Wikkis HjälpAuktion tavla nr 19

Tavla nr 19
En liten pannå (Mått 27×22 cm) med sanningen om svarta katter! Jama ett bud och låt ditt hjärta bli stulet!

Vi bjuder 100 kr! Budjam från Östgötakatterna!
Vi jamar 150:- här med, men nu säger matte att vi måste gå och lägga oss och inte jama mer ikväll. :) *nosbuffar* Alice

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikkis HjälpAuktion tavla nr 19”

  1. Vi jamar 150:- här med, men nu säger matte att vi måste gå och lägga oss och inte jama mer ikväll. 🙂
    *nosbuffar*

  2. Originalmatte ska fundera lite tills ikväll… vi vet att hon är sugen på flera av tavlorna <3 Så hon tittar på alla flera flera gånger… <3 Vilka fina allesammans Wikki…. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *