Wikkis HjälpAuktion tavla nr 1

Tavla nr 1
Det här är egentligen ett paket med 4 stycken små kvadratiska tavlor (Canvasduk.). Stora matte Inger har gjort dem – 3 är enkla decoupage med pälsmönster och den fjärde har en kattdevis i tusch och akryl:Tavla nr 1 - Kopia
De kan placeras i en kvadrat eller på rad, vilket man vill! (Mått varje ruta 10×10 cm)

Vi jamar 150:- *nosbuffar* katten Alice!
Vi jamar 200 kr! från Ingalill och Smulan
Mjauar 300 kronor! <3 Katten Jansson

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Wikkis HjälpAuktion tavla nr 1”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *