HurrJam för snälla kattutställare…

Trots extremt liten publik på utställningen idag, så fick katthemmet in totalt 1144 kr!
Och ett rejält lass kattmat, leksaker,  godis och mycket annat!
IMG_0431
Vad sägs om en liten sprattelkatt i smyckeform? Den ska få bli till nästa Tasseri, har jag beslutat! Och nu åker Stora matte hemåt, men med 24 porslinskatter färre i bagaget – de har hittat nya hem! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “HurrJam för snälla kattutställare…”

    1. Mjau, det är så sköna människor som man träffar på sådana här ställen! De ÄLSKAR ju katter! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *