Astrakan, kollega till klappkatten Sören

IMG_0368
Nioårige Astrakan hade det mysiga jobbet som klappkatt idag!
IMG_0366IMG_0367
Många barn var sagolikt hänförd över att få smeka den väldige lurvern – stor och snäll!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Astrakan, kollega till klappkatten Sören”

    1. Mjau – en del barn var lite förskräckta, antagligen sådan publik där familjen kanske inte hade katt själva! TassKram Wikki

    1. Mjau, Astrakan tog visserligen inte betalt men han visade många människor hur mysig en katt kan vara! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *