Slutrapport från Kattsandstestet

t3 kopiera
Hej, eder Testande Katt kommer här för att göra FinalOmdöme om kattsanden från Grizzly Zoo! Du hittar mina rapporter här:
1. Först skulle jag ju ha en liten introduktion
2. Sedan satte jag igång med det grundliga och vetensKATTliga analysarbetet
3. Som god TestKatt använde jag blindtestmetoder
4. En första Rapport
5. En andra Rapport

Faktum är att mitt Tassiga Testande nådde andra bloggkatter som beställde hem av den här trevliga kattsanden från Grizzly Zoo och idag fick jag följande rapport från deras matte: ”Det är den bästa sand vi har provat – det blir hållbara klumpar av Compact Care-sanden och fräsch håller den sig också!” – mjau, det var nästan så att hon spann utav belåtenhet när hon också rapporterade hur positivt det var att det inte ens kostade frakt att få det tunga lasset kattsand ända hem till dörren! (Vid order över 500 kr.)

IMG_9577
Och vad tycker jag själv då:
Compact Care-sanden får följande poäng:  (Högsta poäng är 10)
Tassvänlighet 10 – den är liksom len och mjuk att kliva i
Lättgrävdhet 10 – rolig att krafsa i!
Freshdoften 10 – bättre än lavendeldoft, men den utan doft var lika bra
Klumpbildning 10 – bland de bästa jag testat, likvärdig med Cal Le Cats och fortfarande, nu efter flera veckor, så är det lika välklumpande
Städningsvänlig 10 – spaden glider lätt i sanden och klumpar i botten lossnar lätt och håller sig hela
Dammighet 10 – kan damma lite om man häller ALL sand från en låda till annan i samband med lådbyten, men annars just inget dammande alls
Utanförspridning 9 – ytterst lite sand följer med tassarna ut ur lådan
Trivsel 10 – jag tassar i lådan fastän jag har 35 hektar mark att krafsa runt på
Dryg 10 – blir väldigt lite spill
Köper den själv i fortsättningen: Absolut!

Hoppas jag kan få testa fler saker! Jam och hej!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Slutrapport från Kattsandstestet”

  1. Jamarns vilka lovord! Eftersom vi vet vilken utomordentligt duktig testkatt du är Tanja så litar vi på dig och när matte såg att de hade kampanjpris på kattsanden så beställde hon hem 4 kartonger.
    *nosbuffar*

    1. Hon är duktig min kompis Tanja… Det är därför hon får jama här på min blogg också! TassKram Wikki

  2. Eftersom dina tidigare rapporter verkade lovande åkte matte typ en halvmil t för att hitta sanden. Vi tycker att våran förra sand är lika bra (som finns i affären där mate handlar allt annat hon behöver). Kanske lämnar vi litet mindre sand efter oss utanför lådan men det är klart mindre damm i badrummet och det uppskattar tydligen mstte. Plus doften av lavendel.
    Konstiga prioriteringar människor har. Räcker väl att det är lättgrävt och skönt för tassarna! Eller???;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *