Vi jobbar för fullt!

ad3
Längtar så till helgen – Stora matte kommer och hon har med sig hela cirkusen med lådor och utrustning till kattutställningen… Bilderna här visar hur det såg ut på förra utställningen i februari. Nu är det laddat med MASSOR av nya spinnande saker, och så här står det på Örebro Katthems FB idag:

Välkommen till katthemmets monter på Nerikes Kattklubbs utställning på Conventum arena nu på lördag 7/6 och söndag 8/6 kl 9-17. Vi har lotterier med fina vinster – och så kommer vårt adoptionscenter för små prydnadskatter av alla sorter att vara öppet!
Vill du skänka något till våra katter så tas allt tacksamt emot! Vi ses! Inger, ordförande.

Så här såg adoptionssökande kattsamling ut förra gången:
ad1ad1-768x576
Alla som adopterade en liten eller stor kisse (Mot er läggande av valfri adoptionsavgift förstås!) fick också ett adoptionsbevis för porslinskatt! För de är ju också katter som söker hem!!!

Mjau, vi ses på utställningen i helgen! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *