Och snart ses vi på utställning igen: 7-8 juni

IMG_9506IMG_9986IMG_9988
Det är dags för Örebro katthems monter på NERKs stora utställning på Conventum Arena! Vinster till lotterier och söta porslinskatter till adoptionshyllan packas för fullt!
IMG_9991IMG_8904
Om någon vill skänka saker – gärna med kattema men även annat går precis lika bra!
– så välkommen att lämna det på katthemmet! Tack på förtass!
IMG_9395IMG_9397 IMG_9399

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Och snart ses vi på utställning igen: 7-8 juni”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *