Mjau vilken bra dag

Gästrike katthem var underbart välkomnande och bjöd på mumsig smörgåstårta!
IMG_9742
Och hade fixat möteslokal för SVEKATTs årsmöte – här är några i SVEKATTstyrelsen:
IMG_9746
Sedan tassade vi iväg och hälsade på Gefle katthem också:
IMG_9749
Både hos Gästrike katthem och Gefle katthem fanns många godingar att bli kär i:
IMG_9786
Mer bilder kommer i morgon! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mjau vilken bra dag”

    1. Mjau, det pussade aldeles fantastiskt på Djurhjälpens Annie, och det är inte så konstigt – Annie har ett magiskt sätt att mjukt närma sig de skyggaste katterna och det märks att de litar på henne och älskar henne direkt, det är en fröjd att se! TassKram Wikki

  1. Kär är rätta ordet!
    Tack för igår till alla och roligt att träffa matte Inger!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *