Rapport från sandgropen del 1

t3 kopiera
Kurr Jam, här kommer jag, Tanja TestKatt tillbaka! Det blev inga plåster igår, lyckligtvis, den enda pinsamma blessyren efter mitt modiga avhysande av den inkräktande katten bestod i en omgående svanstvätt – pinsamt nog råkade jag kissa på mig i råkurret!!!

Nu ska jag hugga klorna i en ”högklassig” fotokavalkad från mattes tvättstuga, tillika min teststudio:  (Ni hängde med i HÖGvitsen där, va?!!)
IMG_9574
Nu har jag fått lägga svansen (Efter att den torkat givetvis!) i en ny sand med god doft!
Jag kan inte riktigt definiera doften ”Fresh” men den var inte påträngande som stark parfym utan mild och angenäm. Om doften sitter i de klarblåa sandkornen vet jag inte heller – men det var snyggt med blåprickig sand i kattlådan!
IMG_9571IMG_9570
Jag har den neutrala sanden av samma märke i den andra lådan som jämförelse. Trots min påstått lilla hjärnkapacitet kan jag i samband med detta inte låta bli att filosofera över:
Tänk vad exklusivt att få blogga om katters toabestyr? Praktiskt, jordnära och utan konKURRens! Avundas mig detta, ni modebloggerskor världen över!
IMG_9572IMG_9576
Nu kommer bara den lätta beslutsproblematiken in i en enkel katts tillvaro:
Vilken låda och sand passar mina behov just nu?
IMG_9577
Fortsättning följer! En kvinna om än katt måste ta god tid på sig ifråga om viktiga avgöranden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rapport från sandgropen del 1”

  1. *fnissmjau* Är stora husse och matte beredda på eld i baken hos Tanja efter toabesöken? Skämtjam åsido, vad bra att de har en brandsläckare till hands och inte inskuffad i ett skåp under och bakom massa saker!

    1. Mjau, Stora matte och Stora husse har sett till att även vi har en rejäl brandsläckare stående lätt åtkomlig mitt i hallen, och på Landet finns det ett par i huset och några utspridda i garage och verkstad. Plus i almanackan sitter en notis för varje kvartal: ”Kolla trycket i släckarna!”. (Det ser man på en liten mätare.) Så det är lite säkerhetstänk hos oss också! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *