Sandrapport kommer!

IMG_9572
Tanja lovar att komma med en utvärdering av kattsanden idag!
Hon tränar på att göra sådana här:
KISSAR~1
(Bilden är lånad från Östgötakatternas Malin!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sandrapport kommer!”

  1. Matte vill väldigt gärna höra allt om hur sandtestet varit. Både vad Tanja tycker och vad StoraMatte tycker. Våran matte är också less på damm säger hon.

    *nosgos*

    1. Kurr, Stora matte och Tanja är mycket nöjda med sanden just för den var så odammig! Plus att den gjorde mindre men tyngre klumpar än förra sanden, dvs absorberade mer – visst är det konstigt att det fungerar??! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *