Lördag med balkonghäng

Husse din blomma slokar!
IMG_9558
Kan vi få dynorna till balkongen snart, matte?
IMG_9559
Tack, det här var mycket bättre!
IMG_9561
Eller är det skönare på den här dynan?
IMG_9564
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Lördag med balkonghäng”

    1. Jamarns tack! Det är skönt att ha så stor balkong och Stora husse har gjort fantastiska bänkar åt oss! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *