Om ni vill se fler söta ”Littlest Pets”

Så har jag hittat en blogg där det finns MASSOR! Jag tar och visar ett gäng supersöta minikatter:
Littlest Pet Shop _60Littlest Pet Shop _55 Littlest Pet Shop _52  Littlest Pet Shop _32Littlest Pet Shop _15 Littlest Pet Shop _27  Littlest Pet Shop _20Littlest Pet Shop _22Littlest Pet Shop _11 Littlest Pet Shop _9
Över tvåtusen smådjur har jag nu bläddrat igenom! Så idag kommer en kavalkad av sötnosar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *