Kan det bli sötare…

Fast jag letar ju efter en Littlest Wikki så klart!
Littlest Pet Shop _138Littlest Pet Shop _153 Littlest Pet Shop _182  Littlest Pet Shop _217Littlest Pet Shop _207 Littlest Pet Shop _224  Littlest Pet Shop _300Littlest Pet Shop _238 Littlest Pet Shop _328
Littlest Pet Shop _336 Jag ger mig inte förrän jag hittat en Wikki-Look-Alike!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Kan det bli sötare…”

  1. Pingback: kanapki warszawa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *