Påsktävlingen avgjord!

GrattisJam till häftiga Ilmer som tassade hem segern med den här bilden:
ilmer
Örebro Katthems påskbildstävling är därmed avslutad, tack alla som deltagit! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Påsktävlingen avgjord!”

  1. Grattisjam till Ilmer!
    Matte skrattade och sa att det där är anledningen till att vi inte får ha påskris hemma, förstår inte vad hon menar… 😉
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *