Majsan har auktion för Snuffefonden!

kattkasse
Den här fina kattkassen är en av sakerna som ni kan jama ett bud på hos Klosterkatterna – till förmån för SnuffeFonden! Allt hittar du i länken HÄR! Kattvänliga hunden Belle (Ni ser hennes tassar i övre vänstra hörnet!) vaktar auktionsgodset och auktionen pågår t o m den 30/4.

OBS! Bud ska alltså lämnas hos Klosterkatterna, INTE här hos mig! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Majsan har auktion för Snuffefonden!”

  1. O, tackjam för reklamen! Hoppas att många deltar i auktionen, så att Snuffefonden får in en rejäl summa… *kurrar* Vi har redan fått bud för sammanlagt 700 kronor!!!

    Tass från Majsan, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *