”Kastrera/ID-märk mera”-kampanjens fina kasse!

KI-kassen
Nu har den startat, kastrerings- och ID-kampanjen! Vill du ha en cool kasse och samtidigt stödja kampanjen, så hittar du paketet HÄR! All försäljning från kampanjen går till att fortsätta sprida budskapet om hur viktigt det är att kastrera och id-märka så många katter som möjligt. Visa att du står bakom kampanjen ”Kastrera mera, id-märk flera” genom att köpa vykort, pin eller en hel tygkasse med upptryckt material!

logo kampanjGöteborgs Katthjälp tillsammans med SVEKATT startade 1/4 denna kampanj om vikten av att kastrera och idmärka alla katter, har startat en informationsajt, tryckt upp folder och broschyr samt skapat en logga. Kampanjen är konstant och under året kommer det att vara olika event och evangemang kopplade till den.

Kampanjen beskrivs så här:
”Vår ambition är att vi med rätt kunskap och tydlig information ska kunna nå ut till så många människor som möjligt. På sikt hoppas vi kunna öka medvetenheten och kattägaransvaret vad gäller kastrering och idmärkning av katter. Kampanjen är ett led att öka kattens status i vårt samhälle.”

Mjau, höj tassen och stöd kampen för oss katter!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *