Den sorgliga historien om kattungen i byrålådan

IMG_8913

Igår läste jag om kompisen Sippos dramatiska upplevelse att bli instängd i byrån, och då vaknade minnet av något som Stora matte berättat, nämligen hur farlig en utdragen byrålåda kan vara…

Så här var det:
Några barn hade tyckt att det var en kul idé att tömma ur en byrålåda och stoppa ned familjens kattunge i den, för att se vad kissen skulle göra. Den lilla kraken blev förstås rädd och letade efter en väg ut. Längst in i lådan kröp missen, och när barnet öppnade lådan syntes där ingen katt – den var på väg att ta sig över kanten vid den lilla glipan mellan låda och ”tak” längst in. Barnet drog ut lådan längre och längre och…

Stora matte var inte så gammal då, så ni förstår ju att det här var en evighet sedan! Men hon fick vara med om att begrava en liten kissunge med bruten nacke, och har sedan dess sagt till många barn, vuxna, katter (Och oss också!) och andra små krabater att ALDRIG leka i sådana lådor! *sniff sniff*

Så klart att vi lyder det! För väl att det finns vanliga ofarliga kattonger!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *